Holistiline regressiooniteraapia

Holistine regressiooniteraapia aitab kliendil minna tagasi minevikku, et leida sealt üles vanad valud ning probleemsed kohad, mis segavad olevikus elamist.

Teraapias juhendab terapeut kliendi meditatiivsesse seisundisse, kus kliendil on otsene ühendus alateadvusesse salvestunud infoga. Alateadvus on see osa inimesest, mis juhib meid automaatsel viisil reageerima. Leides alateadvusest üles olukorrad, mis meid minevikku tagasi tõmbavad, saame need minevikuvalud ja ebameeldivad kogemused ära lahendada ning olla rohkem olevikus.

Kogedes selles meditatiivses seisundis uuesti oma tundeid, aitab see kliendil paremini neid teadvustada ja seeläbi olla paremas kontaktis iseendaga ning jõuda lähemale arusaamisele oma tõelistest vajadustest.

Holistilises regressiooniteraapias pannakse alus oma tulevikule ja luuakse selline reaalsus, mis on kliendile sobivam, uus ja kordumatu.

Seansi ajal on võimalik teha muudatusi mõttemustrites ja uskumustes, mis klienti tänasel päeval enam ei toeta ja pärsivad soovitud muutuste poole liikumist.

Miks valida holistiline regressiooniteraapia?

Abi on saanud inimesed, kellel on:  

  • Probleemid suhetes (partneriga, vanematega, lastega, kolleegidega)
  • Elurõõmu, eluisu puudumine, kriisiolukorrad elus, traumad, hirmud ja foobiad
  • Füüsilised kaebused (seedehäired, peavalud, kroonilised valud või pinged kehas, põletikud, allergiad jne.)
  • Probleemid seksuaalsusega
  • Sõltuvusprobleemid (sigaretid, ravimid, toit, töö, seks, uimastid jm.)

Teraapia pakub võimalust:

  • Leida iseennast, oma elu mõtet või eesmärki
  • Tundma õppida oma potentsiaali, võimeid ja võimalusi
  • Luua parem kontakti oma intuitsiooniga
  • Parandada oma elukvaliteeti

See teraapia ei sobi, kui on probleeme vahetegemisega reaalse ja mittereaalse, mina ja mitte-mina vahel, skisofreenia ja teiste psühhootiliste häirete korral. Samal põhjusel ei sobi see narkootiliste ainete mõju all olevatele inimestele ning ägeda kriisi- või šokiseisundi puhul, kui inimene on kaotanud adekvaatse enesetaju.

Sul on võimalus valida:

Holistiline nelik  

Neljast seansist koosnev tsükkel on neile, kes soovivad oma elus kiiret muutust, kes armastavad töötada intensiivselt ja on valmis läbi viima tõhusat suurpuhastust.   Iga seanss kestab umbes 2,5 tundi. Kohtumine koosneb vestlusest ja holistilisest rännakust alateadvusesse või alternatiivsest töömeetodist. Rännakul jätkub vestlus terapeudi juhtimisel meditatiivses seisundis. Klient lamab lõõgastunult diivanil ja rändab oma sisemaailmas. Selles seisundis on inimene sügavamalt kontaktis oma alateadvuses toimuvaga, ta saab liikuda ajateljel oma minevikku, et avastada oma probleemide algpõhjused.   Soovitatav enne ja pärast seanssi varuda aega ainult iseenda jaoks.

Üksikseanss  

Võid selle valid kas iseseisva teenusena või pärast neliku läbimist.   Tegemist on kuni 2,5 tunnise teraapiaseansiga, mis koosneb vestlusest ja rännakust alateadvusesse või alternatiivsest töömeetodist.   Sul on võimalus läbi töötada spetsiifilisi teemasid, lahendada suheteprobleeme mõne konkreetse inimesega, parandada tervist, vabastada end sidemetest, mis on oma aja ära elanud vmt.   Soovitatav enne ja pärast seanssi varuda aega ainult iseenda jaoks

Soovitan enne selle teenuse valimist tulla nõustamisseansile. Seal saame tutvuda, saan sinu kohta vajaliku info, kuulan ära su “loo”. Sina saad tunnetada, kas mina olen õige inimene sind toetama.